Bullret logo

Bullret Jazzklubb

Bullret Jazzklubb är en klubb i Malmö med fokus på högkvalitativa konsertupplevelser och god atmosfär. Premiären skedde våren 2014 och vi har nu etablerat oss som en god representant för den svenska jazzscenen.

Bullret Jazzklubb drivs i samarbete med Malmö stad, Musik i Syd, Kulturrådet via Svensk Jazz och Malmö Live Konserthus.
Det är vi mycket glada över.

Vill du vara med och bidra i Bullret?

Bullret är är en ideell förening som drivs av våra medlemmar. Vill du vara med och bidra? Då är du mycket välkommen att höra av dig! Det finns många sätt att vara delaktig och vi vill gärna växa!

Malmö Live

Tillgänglighet

Malmö Live är tillgänglighetsanpassat och har väl skyltade hissar till samtliga våningsplan. Rullstolsplatser till konserter bokas via tel 040-34 35 00. För dig med nedsatt hörsel finns hörhjälpmedel att låna i den stora garderoben i källarplan. Det finns två typer av hörhjälpmedel, en för dig med egen hörapparat och en för dig som inte har hörapparat.
På hörhjälpmedlet står vilken kanal på hjälpmedlet du ska använda beroende på var i huset konserten är, du väljer kanal enkelt med en liten ratt.

Publikvärdar finns tillgängliga både före och efter en konsert för att lotsa gäster rätt. Att ta sig några platser i konsertsalen kan för personer med rörelsesvårigheter upplevas som krångligt om man går fel väg. Vänd dig till någon av publikvärdarna så får du hjälp.
Kontakta gärna Malmö Lives biljettcenter innan ditt besök för att få råd om lämpliga platser, entréer och anmäla särskilda behov i samband med besöket.
Ingång B på entréplanet rekommenderas särskilt om du har rörelsesvårigheter.

Kontakt

Dag Hammarskjölds torg 4
211 18 Malmö

info@malmolive.se

Malmö Live's hemsida

REHAB

Bullret arrangerar konserter på REHAB kultur. Rehab är även tillgänglighetsanpassat. Läs mer om REHAB kulturs verksamhet och lokaler här.

Kontakt

Spånehusvägen 83
Malmö

info@rehabkultur.se

REHAB Kulturs hemsida

Design

Vår logga är gjord av Nathalie Hedin och Sara Einarsson på Frökenlöken.
Från den designen gjorde Jenny Nilsson vår backdrop.

Bullretmaskoten är skapad av Ida Karlsson och Fanny Gunnarsson och illustrationen är gjort av Martin Jutéus.